A lisztet a vajjal és a parmezánnal késes robotgépben összekeverjük. A rozmaringleveleket apróra vágjuk és a többi fűszerrel együtt a keverékhez adjuk, majd a víz hozzáadásával az egészet összegyúrjuk. Ne ijedjünk meg tőle, ha morzsalékos lesz a tészta, a lényeg, hogy összeálljon. Négyzetalakúra formázzuk, és folpackba csomagolva legalább 1 órán át hűtőben pihentetjük.
A tésztát egészen vékonyra (kb. 3mm) nyújtjuk, majd tetszőleges formákra vágjuk. (Én derelyevágót használtam, hogy cakkos legyen a széle és villával megszurkáltam.) Minden darabot a sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatunk, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 12 perc alatt aranybarnára sütjük. Ha kihűltek, leszedjük a sütőpapírról, és egy tálra rendezzük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.