A sajtkrémes csigához a leveles tésztát kitekerjük. A sütőt pedig előmelegítjük 170 fokra.
A natúr és a füstölt sajtkrémet egy tálban összekeverjük, majd megkenjük vele a leveles tésztát.
A sajtot lereszeljük és rászórjuk a sajtkrémre.
A leveles tésztát elkezdjük alulról szorosan, vékony csíkban feltekerjük, majd óvatosan megsodorjuk, hogy hosszabb legyen és feltekerjük csiga formába.
A tojást felverjük. Megkenjük vele a csiga tetejét, megszórjuk nagyszemű sóval és szezámmaggal.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk ráhelyezzük a csigát.
A 170 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.