A krumplit megmossuk, majd héjában megfőzzük. Ha kihűlt, a héját lehúzzuk és karikára vágjuk. A szalonnát és a bacont csíkokra vágjuk és serpenyőben megsütjük.
A tejszínt felmelegítjük, beletörjük a fokhagymát, kevés sót, borsot és őrölt szerecsendiót adunk hozzá, felöntjük a fehér borral és összeforraljuk.
Egy jénait kikenünk vajjal, a krumplit és a szalonnás-baconös keveréket rétegezve elterítjük benne, és leöntjük tejszínnel. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és baconnel. 175 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt és a bacon megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.