A sajttekercs elkészítéséhez elsőként a tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, majd lereszeljük. Összekeverjük a vajjal, megsózzuk, megborsozzuk és hozzáadjuk a mustárt.
A sajtot kettévágjuk, és nylonzacskóban forrásban lévő, lobogó vízbe tesszük, hogy a sajt megolvadjon.
Óvatosan kinyújtjuk, vékonyan megkenjük vajjal, ráhelyezzük a sonkaszeleteket, rákenjük a tojásos masszát, felgöngyöljük, és fóliában hűtőszekrénybe tesszük. Másnap felszeleteljük.
Megjegyzés
A receptet és a fotót Szegedi Zsuzsi küldte Kiszomborról. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.