A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk, és ásványvízzel lazítjuk a tésztát. A palacsintatészta sűrűsségét egyénileg határozzuk meg. Bevonatos serpenyőben egyenként kisütjük.
Elkészítjük a chiás csokoládékrémet. A pudingport egy tálba helyezzük, majd felöntjük a tejjel, és habverő segítségével felverjük. Ezután hozzáadjuk a chiamagot és óvatosan összekeverjük, majd a hűtőbe tesszük, míg a chiamagok a pudingban megpuhulnak. A kihűlt palacsintákat sárgabaracklekvárral vagy a chiás csokoládékrémmel töltjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.