A hozzávalókat, a kefirt, a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a tojást összekeverjük a vízzel csomómentesre. Egy teflon palacsintasütőben megolvasztjuk a vajat, amelyet kis hűtés után belekeverünk a masszába.
A már megvajazott teflonban kisütjük a palacsintákat. 20 cm átmérőjű teflonban sütjük, mindig 1 merőkanál tésztát teszünk bele. Néhány perc múlva megfordítjuk, a másik oldalát is aranybarnára sütjük. Gyönyörűen felemelhető és megfordítható a tészta, nem szakad, nem ragad.
A kész palacsintákat házi sárgabarack lekvárral gazdagon megkenjük, tekerjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.