A tejet egy kis edényben felforraljuk, a tűzről levéve beletördeljük az étcsokoládét, és lehűlésig keverjük. A vajat robotgéppel simára keverünk, és a cukrot hozzáadva krémessé dolgozzuk. Egyenként beletesszük a tojásokat és a tojássárgáját. A sütőporral elkevert lisztet és a csokis tejet váltakozva hozzáadjuk a tésztához, és folyamatatosan kevergetve összedolgozzuk.
Miután a kész torta kihűlt, keresztben kettészeljük, és megkenjük baracklekvárral. Az összetapasztott tortát bevonjuk a felolvasztott csokival. Miután teljesen kihűlt, és a csoki is megkeményedett, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.