Felolvasztunk 17,5 dkg felkockázott étcsokoládét. A tojásokat szétválasztjuk, 12,5 dkg puha vajat habosra keverünk a cukorral, majd hozzáforgatjuk a mandulát, a tojások sárgáját és az olvasztott csokoládét.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, óvatos mozdulatokkal a masszába dolgozzuk , majd kivajazott, kapcsos tortaformába simítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 50–60 percig sütjük, majd kivesszük, 5 percig pihentetjük, majd rácsra borítjuk a tortát.
Még melegen meglocsoljuk a felforrósított lekvárral. A megmaradt csokoládét és vajat felolvasztjuk, majd a torta tetejére locsoljuk. Elsimítjuk, hagyjuk, hogy lecsorogjon a torta oldalán. Hagyjuk kissé megszilárdulni, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.