A liszthez hozzákeverjük a sütőport, majd beletesszük a tojásokat, a cukrot, az olajat és a joghurtot. Ezután alaposan összekeverjük.
A tésztamasszát egy 20x36 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk egyenletesen, majd a megmosott, kimagozott és feldarabolt sárgabarackokat a nyers tésztára rakosgatjuk. A gyümölcsök tetejét megszórjuk a cukorral.
180 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd tálalás előtt egyforma szeletekre vágjuk és porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.