Két tepsit kibélelünk sütőpapírral. Vízgőz felett megolvasztjuk a darabokra tördelt étcsokoládét.
Robotgép habverőjével krémesre keverjük a vajat a kristálycukorral és a vaníliás cukorral, valamint 1 csipet sóval. Beledolgozzuk a tojást és az olvasztott csokit, majd beleforgatjuk a sütőporral elvegyített lisztet és a felaprított aszalt sárgabarackot.
Evőkanál segítségével a masszákból kb. 12-12 kis halmot egymástól kellő távolságra rakunk az előkészített tepsikbe, és kissé lelapítjuk őket. A sütiket 175 fokra előmelegített sütő középső részébeb tepsinként kb. 10 percig sütjük, hogy a szélük kissé megbarnuljon, de a közepük puha maradjon.
A sütőből kivett cookie-kat hagyjuk kissé hűlni a tepsikben. Végül a sütőpapírral együtt a sütőrácsra csúsztatjuk, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.