A puha vajat vagy margarint kikeverjük a kristálycukorral, a barnacukorral, a sóval és a vaníliás cukorral, amíg krémes elegyet nem kapunk, majd hozzákeverjük a tojást is.
A lisztet és a sütőport elkeverjük, és hozzáadjuk a nedves hozzávalókhoz, majd beleszórjuk, és elkeverjük a feldarabolt csokoládét.
Egy teáskanállal kis gombóckákat halmozunk a sütőpapírral kibélelt tepsire kb. 3 cm távolságot hagyva köztük, nehogy összeolvadjanak.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra (légkeveréses sütőnél ez 170 fok), és kb. 10 percig sütjük. A süti akkor jó, ha a széle már megpirult, a közepe pedig picit még puha, ekkor kivesszük a sütőből. Fémdobozban tárolva napokig puha marad!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.