A sárgabarackos krémes tésztájának hozzávalóit összegyúrjuk, vékonyra nyújtjuk, és egy nagy tepsi hátuljára simítva, egymás után 4 lapot sütünk.
Elkészítjük a krémeket. Az alsó krémhez a sárgabarackot feldaraboljuk, a vízzel és a cukorral egy fazékban puhára főzzük. Botmixerrel összepürésítjük, és a pudingporral elkeverve krémet készítünk belőle.
A felső krémhez a pudingot megfőzzük a tejben, a csomagoláson található utasítás szerint, és félretesszük hűlni. A vajat kikeverjük a porcukorral, majd miután kihűlt a puding, összedolgozzuk a krémmel.
Miután a középső krémet is elkészítettük, ami az alsó és a felső krém keveréke, 1/3-1/3-ad arányban, összeállítjuk a süteményt.
Az alsó lapra kerül az alsó krém, erre jön a második lap, majd a középső krém, erre tesszük a harmadik lapot, erre jön a felső krém és a tetejére tesszük a negyedik lapot.
A csokoládémázhoz a hozzávalókat lassú tűzön sűrűre főzzük és a sütemény tetejére kenjük, és pár órára hűvös helyre tesszük, hogy megdermedjen. Tálaláskor vékony pengéjű, lanygyos késsel szeleteljük, hogy ne törjön a máz a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.