Az édesburgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, majd sós, szódabikarbónás vízben félpuhára főzzük. A savanyú káposztát ha szükséges, átöblítjük.
A töltelékhez az apróra vágott vöröshagymát a zsírban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a petrezselymet.
Addig hagyjuk a tűzön, amíg a színanyagai kioldódnak. Ezután a töltelék többi hozzávalójával - a darált hússal, a tojással, a krémesre kevert totuval, a citromlével, a sóval és a borssal - összekeverjük.
Tűzálló tál vagy tálca (nálam 20 × 20 centis) aljába egy sor édesburgonyát teszünk. Rászórjuk a káposzta felét. Rásimítjuk a tölteléket. Szétterítjük rajta a maradék káposztát, majd az édesburgonyát is.
Megszórjuk reszelt sajttal, majd egy 175 fokra előmelegített sütőbe téve 40-45 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.