Megtisztítjuk a megmosott és szárazra törölt húst. Egy kevés olajon minden oldalát megpirítjuk, majd félretesszük.
A hagymát felaprítjuk, a gombát konyhai aprítón ledaráljuk vagy nagyon apróra felkockázzuk. A hús zsiradékában megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát, és pár percig pirítjuk. Levéve a tűzről enyhén megsózzuk, megborsozzuk és meghintjük kakukkfűvel.
A húst, ha kihűlt, megborsozzuk és alaposan megkenjük mustárral. Sózni nem szabad!
A tésztát kinyújtjuk megfelelő méretűre, majd elosztjuk rajta a gombás ragut úgy, hogy a szélei üresen maradjanak. Ráfektetjük a közepére a húst, a két végénél ráhajtuk a tésztát.
Felvert tojással megkenjük a tészta két szélét és óvatosan beletekerjük a húst. Az illesztés alulra kerüljön, így helyezzük a tepsibe. Megkenjük tojással, és előmelegített sütőben, 180 fokon 60-75 alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.