Elkészítés: A sózott, borsozott karajt vaj és olívaolaj keverékén hirtelen megpirítjuk, majd kakukkfűvel megszórjuk. Kivajazott tűzálló tálba kb. 3-4 mm vastagságúra vágjuk a burgonyát, meghintjük tengeri sóval és bazsalikommal. Ráhelyezzük a felkarikázott lilahagymát, rárétegezzük a húst. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felszeletelt gombát, megszórjuk kevés petrezselyemmel, sóval, majd a húson elegyengetjük. A tetejére füstölt sonka kerül. Alufólia alatt kb. 20 percig pároljuk, majd fólia nélkül további 15 percig pirítjuk. Köretnek bármilyen zöldsalátát ajánlok hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.