Egy sütőpapíron kihajtogatjuk a réteslaokat,m majd mindegyiket megkenjük egy kevés olajjal, és egymással keresztezve egy 20 cm-es, kapcsos tortaformába helyezzük őket.
Összekeverjünk a felkockázott sonkát a felszeletelt újhagymával, az enyhén felvert tojással, a krémsajttal és a rukkolával.
A masszát a formába simítjuk, rámorzsoljuk a kéksajtot, és megszórjuk a magokkal.
30 perc alatt a 180 fokra előmelegített sütőben, készre sütjük, majd miután kihűlt, felszeleteljük. Salátával tálalva tökéletes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.