A fetasajtot, a krémsajtot és görög joghurtot összekeverjük, hozzáadjuk az apróra vágott paprikás szalámit, a szintén apróra vágott snidlinget (ízlés szerint) és a bébispenótot. A krémmel megtöltjük a tésztakosárkákat.
A vörösbabot, a zellert, a koktélparadicsomot, a kaliforniai paprikát, a salottahagymát, a fokhagymát és a csilipaprikát apróra vágjuk, a répát lereszeljük, majd összekeverjük őket, végül pedig egy kevés friss, apróra vágott bazsalikomot is szórunk rá.
Az olívaolajat, a mézes dijoni mustárt és a citromlevet összekeverjük, majd ráöntjük a salátára.
Az elkészült salátát vörös cikória levéllel és a fetás-spenótos kosárkákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.