A lisztekhez keverjük hozzá a sütőport, a sót, a margarint, 1 tojást, az ecetet, a vizet, és gyúrjuk tésztává.
Tegyük a hűtőszekrénybe és pihentessük fél órán át.
Közben a sonkát és egy megfőzött tojást vágjunk apró kockára, keverjük össze zöldfűszerrel, mustárral és a harmadik tojás felvert fehérjéjével.
A tésztát fél centi vastagra nyújtsuk ki, és 6 centi átmérőjű szaggatóval szúrjuk ki. A kiszúrt korongokra egyenletesen osszuk el a tölteléket, hajtsuk félbe őket, a szélüket villával nyomkodjuk le. A tetejüket kenjük meg kevés tejjel elkevert tojássárgájával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.