Az egyik krémhez körözöttet készítünk a túróból, egy doboz tejfölből, apróra vágott lilahagymából, köményből, pirospaprikából, sóból.
A másikhoz a fetát simára keverjük a másik doboz tejföllel, ebből több kell, hogy kijöjjön, mert a torta külsejét is ezzel kenjük meg, ha sűrű tehetünk még bele egy kis pohár tejfölt is és reszelt fokhagymával ízesítjük.
A spenót leveleket megtisztítjuk és kevés olajban megpároljuk, reszelünk rá fokhagymát, megszórjuk sóval, borssal.
Az alaprecept szerint kisütött palacsintákat rétegezzük. Az egyiket megkenjük körözöttel és teszünk rá szalámi szeleteket, aztán jöhet a következő palacsinta, arra a sajtos krémből kenünk és tojás karikákat teszünk. A rétegeket kedvünkre variálhatjuk, a körözöttre vagy a sajtkrémre tehetünk spenót leveleket, paradicsomkarikákat. Végül palacsintával betakarjuk sajtkrémmel megkenjük a tetejét és az oldalát is. Az oldalára apróra vágott petrezselymet teszünk, a tetejét pedig ízlés és kreativitás szerint megdíszítjük, majd hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.