A spagetti friss kagylóval elkészítéséhez a tésztát sós vízben a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük. A főzőlevet félretesszük, a tésztát leszűrjük.
Egy nagy serpenyőben olajon a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paprikát és a kagylót. Felöntjük 4 dl tészta főzőlével, sóval és borssal ízesítjük és fedő alatt, kis lángon 10 percig pároljuk.
Levesszük a fedőt, és nagy lángon további 5 percig főzzük. Beletesszük a kockára vágott paradicsomot és a finomra vágott petrezselyemzölddel.
Összeforgatjuk a tésztával és 1-2 percig lassan forgatjuk a serpenyőben.
Tálaláskor friss bazsalikomot és parmezánsajtot szórunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.