A sípok alsó részén lehámozott, megmosott zöld spárgát falatnyi darabokra vágjuk. (A csúcsokat hosszabbra hagyhatjuk.) A megtisztított salottahagymát apróra kockázzuk, és lábosban felhevített 1 ek vajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a rizst, és kissé lepirítjuk.
Felöntjük a borral, majd folyamatos keverés közben apránként mindig annyi forró alaplét adunk hozzá, amennyit felszív. Ezután beleforgatjuk a spárgát, és tovább főzzük kb. 10 percig.
Végül belekeverjük a maradék vajat és a finomra reszelt sajtot. Megsózzuk, megborsozzuk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.