A megtisztított hús hártyáit, inait távolítsuk el, majd vágjuk kockára. Forrósítsuk meg az olajat és a vajat, majd fonnyasszuk meg rajta a finomra vágott hagymát. Adjuk hozzá a húskockákat, süssük fehéredésig, majd sózzuk és borsozzuk meg. Végül öntsük hozzá az alaplevet. Lefedve főzzük majdnem puhára.
A spenót szárait távolítsuk el, a leveleket alaposan mossuk és szárogassuk meg. Adjuk a félkész húshoz, és pároljuk együtt további 10 percig.
A tojássárgáját keverjük habosra, majd keverjük össze néhány kanál főzőlével. Adjuk hozzá a citrom kifacsart levét és lereszelt héját. Folyamatosan kevergetve adjuk a húshoz a citromos tojást, majd a joghurtot is.
Rázogassuk össze az egészet, forrósítsuk meg, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.