A spenótot megtisztítjuk, néhány percre forrásban lévő sós vízbe tesszük, majd leszűrjük, és alaposan kinyomkodjuk.
A tojásokat habosra keverjük a tejszínnel, sóval és borssal ízesítjük. A fetát felkockázzuk, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
Az olívaolajat felforrósítjuk egy serpenyőben, hozzáöntjük a tojást, belekeverjük a spenótot, a fetát és a paradicsomot. Addig sütjük, míg a tojás kissé meg nem szilárdul. Levesszük a tűzről, majd néhány percig pihentetjük. Friss kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.