A csirkemellfiléket megmossuk, szárazra töröljük, és fél cm-enként bevagdossuk. Megsózzuk és megborsozzuk őket, majd félretesszük.
Száraz, forró serpenyőben megfonnyasztjuk a spenótot. A vajat felforrósítjuk, és kissé megpirítjuk rajta a meghámozott, átnyomott fokhagymát. Hozzáadjuk a spenótot, és néhány percig kevergetve pároljuk.
A fokhagymás-spenótos keveréket a sajtszeletekkel együtt elosztjuk a csirkemellekbe vágott zsebekben. Azután megszórjuk a húsokat 1-1 csipet pirospaprikával.
Megkenünk kevés olajjal egy darab alufóliát, elrendezzük rajta a csirkemelleket, majd becsomagoljuk őket. Tepsibe tesszük, és a 200 fokos sütőbe toljuk 30 percre. Végül kicsomagoljuk a húsokat, és néhány perc alatt aranyszínűre pirítjuk.
Megjegyzés
Ha már unod a csirkemellet rántva, sütve, grillezve is, akkor készítsd el ezt a zsebes csirkét!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.