Mossuk meg a húsokat. Reszeljük le a fél hagymát és a fokhagymát, keverjük össze egy evőkanál olajjal, kávéskanál sóval borssal.
A szeletek egyik oldalára rakunk egy cseresznyemagnyi mustárt és a hagymás keverékből egy keveset, és jól masszírozzuk bele. Tegyük a hűtőbe fél órára.
Egy serpenyőben előhevítünk egy adag vajat, teszünk hozzá kevés olajat, és a bélszínt magas lángon oldalanként 1 perc 15-30 másodpercig sütjük. A szeleteket sütés után pihentetjük, tálaláskor KOCHs Grillisimo Steak szósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.