A krumplikat beáztatjuk, megkaparjuk, megmossuk, majd sós vízben pár perc alatt félpuhára főzzük. A combokat serpenyőbe rakjuk, sózzuk, borsozzuk, szórunk rá paprikát, aprítunk rá fokhagymát, locsolunk rá olívaolajat, majd betesszük a hűtőbe.
Fél óra múlva kivesszük a pácból, majd egy seprenyőben, mindkét oldalát 5-5 percig sütjük. Mellétesszük a gombát, a krumplikat, a paradicsomot és a paprikát. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk friss rozmaringgal. Még 25 percig sütjük, félidőben megfordítjuk a combokat, megmozgatjuk a zöldségeket, majd a végén grill fokozatra állítjuk a sütőt, és aranybarnára pirítjuk.
Megjegyzés
Miután gyakran kerül csirkecomb az asztalomra, igyekszem variálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.