A csirkemellet kisebb darabokra vágjuk, majd megpirítjuk a felforrósított olajon. Kivesszük és félretesszük.
Falatnyi darabokra vágjuk a megtisztított padlizsánt, paprikát, cukkinit és paradicsomot. Megfonnyasztjuk a felaprított hagymát a csirke pecsenyelevében, majd hozzáadjuk az előkészített zöldségeket és 5 percig együtt pirítjuk. A zöldségragut az összezúzott fokhagymával ízesítjük. Belekeverjük a szóját és a ketchupot. Végül sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és meghintjük a gyömbérrel.
A zöldségekhez adjuk a húst is, és további 5 percig együtt főzzük. Friss zöldfűszerekkel díszítjük. Petrezselymes rizzsel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.