A fűszerekből és az olajból morzsalékos állagú száraz pácot keverünk.
A csirkecombokat hideg vízzel lezuhanyozzuk, konyhai papírtörlővel leszárítjuk, majd gondosan bedörzsöljük a pác felével. Letakarva a hűtőben pihentetjük legalább 2 órát, de inkább egy éjszakát.
A sütőt alsó és felső fűtéssel előmelegítjük 180 fokra. Röviddel a sütés előtt a combokat kivesszük a hűtőből, és bedörzsöljük a maradék páccal.
Egy párolóráccsal ellátott tepsibe kb. 2 dl vizet töltünk, és a rácsot vékonyan beolajozzuk. Ráfektetjük a csirkecombokat, és az előmelegített sütőben sütjük kb. 40 percig.
Tálkában 1-1 ek sót és mézet elkeverünk 1/2 dl meleg vízzel, majd a combokat negyedóránként megkenjük a mézes keverékkel. Végül a sütőt grill fokozatra kapcsoljuk, és a combokat a bőrrel felfelé grillezzük kb. 5 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.