Az előzőleg megsütött, majd teljesen kihűtött sütőtökhöz hozzáadjuk mascarponét, és simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, valamint az őrölt fahéjat, és jó habosra keverjük.
A citromos krémhez a mascarponét simára keverjük a porcukrral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal és ízlés szerint a citromlével. A Hulalát (vagy habtejszínt) közepesen kemény habbá verjük fel, majd apránként hozzákeverjük a mascarponekrémhez.
Felváltva 4 közepes méretű pohárba kanalazzuk a kétféle krémet, majd tálalásig a hűtőbe tesszük. Fél órával tálalás előtt kivesszük a hűtőből, és csokiforgáccsal megszórva kínáljuk a pohárkrémet.
Megjegyzés
Kevés idővel rendelkezők egy egyszerű és gyorsan összeállítható pohárkrémmel is ünnepi desszertet varázsolhatnak az asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.