A hagymát apróra vágjuk, majd olajon megdinszteljük (én szoktam a hagymára sót szórni,mert akkor nem ég le) erre rátesszük a megtisztított gombát, megpirítjuk, borsozzuk, majd megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel.
A tésztát félkeményre főzzük, és leszűrjük.
A tojást kikeverjük a krémsajttal és a tejföllel, beleteszünk egy evőkanál reszelt parmezánt, majd hozzáadjuk a tejszínt, egy kicsit megsózzuk, és jól elkeverjük.
Egy kerámiatálat kivajazunk, és beletesszük a tészta felét, majd rárakjuk a dinsztelt gombát, utána a tészta másik felét, végül leöntjük a tejfölös masszával. A tetejére paradicsomkarikákat teszünk, és megszórjuk frissen vágott petrezselyemzölddel.
180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a teteje pirulni kezd. Ekkor rászórunk még egy kis parmezánt és 3 percre visszatoljuk a sütőbe. Petrezselyemzölddel és reszelt parmezánnal díszítve táljuk.
A szegfűgomba már tavasszal megjelenik,mi nagyon szeretjük. Bátran merem ajánlani ezt a receptet, merjünk eltérni a gombapaprikástól és a tojásos gombától (természetesen azok is mind finomak én is készítem őket is :-)).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.