A sütőt 180-200 fokra előmelegítjük. A kimagozott, félbevágott szilvákat elrendezzük egy 28 cm hosszú hőálló tál aljában. A cukrot, a narancs levét, a fehéjat és a lisztet összekeverjük, majd eloszlatjuk a szilva tetején, és az egészet meglocsoljuk 2 evőkanál vízzel.
A crumble hozzávalóit egy turmixgépbe tesszük, és addig turmixoljuk, amíg kissé összeáll a keverék (vigyázzunk, hogy ne pépesítsük túl). A vajat kézzel eldolgozzuk a liszttel, és elkeverjük a többi hozzávalóval.
A crumble-t eloszlatjuk a szilvákon, és 30-40 percig alatt aranybarnára sütjük.Tálalás előtt 15 percig pihentetjük, majd vaníliasodóval vagy tejszínhabbal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.