Sűrű krémet főzünk a tejből, a porcukorból és a pudingporból. Lehúzzuk a tűzről, kevergetve hagyjuk kissé hűlni, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat, és addig kevergetjük, amíg teljesen ki nem hűl.
A tésztát felengedjük, azután enyhén lisztezett felületen kör alakúra kinyújtjuk, és egy sütőpapírral bélelt, kapcsos tortaformába nyomkodjuk úgy, hogy magas pereme legyen.
A befőttet lecsepegtetjük, az elmorzsolt babapiskótákat összekeverjük az őrölt fahéjjal, és a keverékben megforgatjuk a szilvákat.
A pudingot a tésztára simítjuk, elrendezzük rajta a szilvákat, és megszórjuk a ledarált mogyoróval. A töltelékre hajtjuk kissé a tészta szélét, és a 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk a sütit, 40 percre. Végül kivesszük, és hagyjuk kihűlni. A süteményt felszeletelve, egy kevés porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.