A mogyorós csokitorta elkészítéséhez a tojásokból, a cukorból, a lisztből 2 db 4 tojásos, kakaós piskótát sütünk. Egyben felverjük az egész tojásokat a cukorral, amíg kemény hab lesz, majd belekeverjük egy szitán át a kakaóporral elkevert lisztet. Azzal már óvatosan keverjük. 22 cm-es átmérőjű tortaformában egyenként megsütjük a lapokat 160 fokon kb. 20 perc alatt.
A krémhez kikeverjük a vajat a porcukorral, 5 dkg kakaóporral, majd hozzáadjk a lisztből, a cukorból, a vaníliás cukorból és a tejből főzött és kihűtött pudingot, majd együtt jól kihabosítjuk. Ekkor hozzákeverjük a maradék 2 dkg kakaóport is.
A krémet egy kis időre hűtőbe tesszük. Ezután mindkét piskótát kettévágjuk, betöltjük a krémmel, az oldalát és a tetejét is. Az apróra tört mogyoróval és a mogyorós bonbonokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.