A szilvát megmossuk, félbe vágjuk, kimagozzuk, és kisebb darabokra vágjuk. Habosra keverjük a vajat a megmosott narancs lereszelt héjával és a nádcukorral. Kis adagokban hozzácsorgatjuk a felvert tojást, majd 1 ek lisztet hozzáforgatunk. Egy másik tálban elvegyítjük a megmaradt lisztet a sütőporral és a zabpehellyel.
Összedolgozzuk a vajas masszát, a lisztes keveréket és a gyümölcsöt. A tésztamasszát kivajazott pástétomformába simítjuk, majd 170 fokra előmelegített sütőben 60 percig sütjük. Hagyjuk a süteményt 20 percig a formában kihűlni. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.