A piskótát ledaráljuk késes aprítóban. A puha vajat simára keverjük a porcukorral, a kakaóporral, a mascarponéval és az aromával.
Összeforgatunk annyi krémet a darált tésztával, hogy formázható masszát kapjunk. Formázunk belőle 18 db gombócot. Mindet a hűtőbe tesszük 30 percre, hogy kissé megdermedjenek.
Közben a fehér csokit felaprítjuk, és megolvasztjuk forró vízgőz felett. Levesszük a tűzről, hozzákeverünk néhány csepp ételfestéket vagy málnaszörpöt.
A megdermedt krémes sütigombócokba 1-1 db hurkapálcát vagy műanyag pálcikát nyomunk. Végül a nyalókákat az olvasztott csokiba mártjuk, majd mindet megforgatjuk vagy meghintjük egy kevés cukorgyönggyel vagy tortadarával. Fogyasztás előtt addig pihentetjük a hűtőben, amíg meg nem dermed a külsején a csoki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.