Két színű kakaós, írós piskótát készítünk.180 fokon 30 percig sütjük.Még melegen kanállal morzsákra szedjük.
A hozzávalókat alaposan kihabosítjuk, majd ízesítjük. Hozzáadjuk a piskótamorzsához, majd eperkéket formázunk belőlük és hurkapálcára tűzzük a golyókat.
Vízgőz fölött megolvasztjuk a csokoládét, majd egyik felét pirosra színezzük. A piskótaepreink egyik felét a piros, másik felét a fehér csokoládéba mártjuk, majd hagyjuk megdermedni.
A fondantot zöldre színezzük, majd leveleket formázunk belőle, majd ehető ragasztóval a színezett eprek tetjére ragasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.