A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A csirkehúst felcsíkozzuk, sóval, borssal ízesítjük, megszórjuk a liszttel.
Az olajat 1/2 evőkanál vajjal felforrósítjuk, hozzáadjuk a húst , és kb. 5 percig pirítjuk, majd kikanalazzuk.
A maradék vajat a serpenyőben visszamaradt pecsenyezsírhoz adjuk, a hagymát rádobjuk, megdinszteljük, felöntjük a húslével és a tejszínnel. Hozzáadjuk a tárkonyt és a zöldborsót, felfőzzük, lassú tűzön kb. 5 percig főzzük.
A húst visszatesszük a mártásba, további 2 percig melegítjük. Sóval, borssal , citromlével ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.