Alapos tisztítás után a zöldségeket és a gombát felaprítjuk, a hagymákat felszeleteljük.
Felhevített vajban a zöldségeket a hagymákkal addig pároljuk, ameddig kicsit összeesnek. Rádobjuk a gombát, sózzuk-borsozzuk. Amikor a gomba is összeesett, felengedjük a húslevessel, kakukkfűvel, tárkonnyal ízesítjük.
Amikor újraforrt a gombaleves, belekeverjük a tejszínt, és kis maréknyi száraztésztát dobunk a levesbe, együtt lassan addig főzzük, ameddig a tészta megpuhul (kb. 5 perc).
A végén ízesítjük a cukorral és a citromlével, bőven meghintjük friss petrezselyemmel, de azzal már nem főzzük, majd hamarosan tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.