A zöldségeket megtisztítjuk, a sárga- és fehérrépát felkarikázzuk, a vöröshagymát, a fokhagymát és a gombát felaprítjuk.
Felhevített vajon, magas hőfokon addig pároljuk a hagymát, a fokhagymát, a sárga- és a fehérrpát, ameddig elfő a levük. Hozzáadjuk a gombát, megsózzuk, megborsozzuk. Felengedjük a húslevessel, majd kakukkfűvel és tárkonnyal ízesítjük.
Amikor újra felforr, belekeverjük a tejszínt és a citromlevet, hozzáadunk egy kis cukrot és a tésztát. Addig főzzük, ameddig a tészta megpuhul. Végül meghintjük friss petrezselyemmel, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.