Összekeverjük a főtt rizst a darált hússal, a felkockázott kápiapaprikával és a felkarikázott újhagymával.
Belekeverünk egy egész tojást, hozzádolgozzuk az összevágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, sáfrányos szeklicével színezzük.
Diónyi gombócokat gyúrunk belőle.
Kizsírozunk egy közepes tepsit, és belerakosgatjuk a gombóckákat.
Összekeverjük a tejfölt a keményítővel, három tojással, a tejszínnel, majd ízlés szerint sózzuk és Ráöntjük a gombócokra. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és szűk óra alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.