A tésztát sós vízben majdnem teljesen puhára főzzük, majd leszűrjük és félretesszük.
A brokkolit rózsáira szedjük, lobogó sós vízben 3 percig főzzük, majd hideg vízzel átöblítjük. A hosszabb szárakat levágjuk és felaprítjuk.
Az olajon megpirítjuk a felaprított hagymát és fokhagymát, hozzáadjuk a fenyőmag felét, a brokkoliszárat, és összesütjük. Hozzákeverjük a brokkolirózsákat és a tejszínt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd felfőzzük.
Végül beleforgatjuk a tésztát.Megpirítjuk a maradék fenyőmagot, és a tányérokra szedett tésztáraszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.