Az olajon megpirítjuk az apró kockára vágott hagymát, rádobjuk a felkockázott paradicsomot, megsózzuk, megborsozzuk. A kockákra vágott, megsózott, megborsozott csirkemellet is hozzákeverjük, és összepároljuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát és a tejszínt, és 5 percig főzzük.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint sós forró vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Öszeforgatjuk a szósszal, és forrón tálaljuk reszelt parmezánnal megszórva.
Aki szereti, tehet bele konzerv gombát is. Készülhet friss húsból, de én maradék grillcsirke mellét szoktam így felhasználni.
A receptet Párkány, a fotót Baum küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.