A tejszínes cukkinikrémleves elkészítéséhez a hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, felaprítjuk. Egy kevés olívaolajon megolvasztjuk a vajat, majd hozzáadjuk a hagymákat, és üvegesre pároljuk.
Amikor kissé megpirult a hagyma, hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott cukkinit, és ezt is lepirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, és felöntjük az alaplével. Forrás után tíz percig fedő alatt főzzük ki lángon.
Ezután felöntjük a tejszínnel, és botmixerrel leturmixoljuk. Ízlés szerint egy kis mustárral és citromlével ízesíthetjük.
Megjegyzés
Pirítóssal, sajttal, egy pohár borral csajos, frissen kisütött szalonnapörccel férfias...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.