A hagymákat, a cukkinit és a burgonyát megpucoljuk, feldaraboljuk.
Egy lábasban kevés olajon a hagymákat megdinszteljük, hozzáadjuk a cukkinit és tovább dinszteljük. Ráöntjük a vizet, fűszerezzük sóval, fehér borssal, őrölt csilivel.
Amikor megfőtt a cukkini, beleöntjük a tejszínt és a bort, majd botmixerrel pürésítjük. A zsemlét megpirítjük, kockákra vágjuk. A sajtból szeleteket vágunk, majd felkockázzuk.
Tálaláskor a tányérba merek a levesből, rátesszük a sajt és kenyérdarabokat, a középre egy csilit helyezünk. Meglocsoljuk olívaolajjal.
Megjegyzés
Bor és borseprős sajt, meg chili együttese teszi érdekessé ezt a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.