A lisztet elmorzsoljuk a felkockázott, hideg vajjal, majd hozzáadjuk a cukorral felhabosított tojást, 1 csipet sót, továbbá a tejet, és gyors mozdulatokkal sima tésztává gyúrjuk. Folpakba csomagolva 30 percre a hűtőbe rakjuk.
Lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát 2-3 mm vastagra, kiszúrunk belőle 6-7 db kört, és azokat 4 db kisebb, kivajazott piteformába nyomkodjuk. Az aljukat villával megszurkáljuk, és a 180 fokos sütőben 12-15 percig sütjük. Ezután kivesszük a sütiket, hagyjuk langyosra hűlni, végül kiborítjuk őket a formákból.
Lábasban felforralunk 3 dl tejszínt. Közben a többit kikeverjük a cukorral, valamint a pudingporral, majd az edénybe öntjük, és kis lángon, kevergetve sűrű krémmé főzzük. Lehúzzuk a tűzről, konyharuhával letakarva hagyjuk kissé hűlni, végül megtöltjük vele a tésztákat.
Az áfonyát egy kevés vízben puhára pácoljuk. Miután lecsepegtettük, a piték tetejére halmozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.