A megmosott salátaféléket alaposan lecsepegtetjük és a leveleket falatnyi darabokra tépjük. A meghámozott salottát felkarikázzuk, a sült tököt vékony csíkokra metéljük. A megmosott, felezett körtét a magház és a szár eltávolítása után nagyon vékony cikkekre, majd félbevágjuk.
A letisztogatott csiperkéket félbevágjuk. A serpenyőben felhevített 2 ek dióolajon ropogósra sütjük a kisebb darabokra vágott bacont és megpirítjuk a gombát.
A málnaecetet sóval, borssal ízesítjük, majd lassan csorgatva beledolgozunk 4 ek dióolajat. A saláta előkészített hozzávalóit meglocsoljuk az öntettel, majd óvatosan összeforgatjuk. Végül megszórjuk a durvára aprított dióval és rövid ideig állni hagyjuk.
Közben a bagettet vékonyan felszeleteljük és a szeleteket a maradék felhevített dióolajon megpirítjuk. A salátát a forró pirítóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.