Az édesburgonya 2/3-át a durvaszemű tengeri són, 170 °C-os sütőben puhára sütjük, majd meghámozzuk és konyhai robotgépben a tejszínnel, majd a vajjal összeturmixoljuk.
A maradék édesburgonyát meghámozzuk, majd kb. 1 cm-es kockákra vágjuk és forró olajban kisütjük.
3 dl vizet felforralunk, összekeverjük a rizsecettel és a kakukkfűvel, majd a megtisztított bébipatisszonokra öntjük.
A halakat kifilézzük, a bőrös oldalukatmegsózzuk, és előmelegített serpenyőben a bőrös oldalán megsütjük. A tányérra elsőként a köret elemeket, majd a halfiléket helyezzük fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.