Megmossuk és szárazra töröljünk a halfilét. Megszórjuk őket egy kevés sóval, borssal, továbbá 1 ág kakukkfű lecsipkedett leveleivel. Meglocsoljuk mindet egy kevés citromlével, és néhány percig pihentetjük.
Azután tűzálló tálba tesszük a halszeleteket, és meglocsoljuk őket 4 ek olívaolajjal. Lefedjük alufóliával, és a 180 fokos sütőben 20 percig sütjük.
Közben serpenyőben felforrósítunk 4 ek olívaolajat, és nagy lángon kb. 5 percig sütjük rajta a megtisztított koktélparadicsomot.
Néhány megtisztított bébispenótlevelet elrendezünk 4 tányéron, rájuk rakunk1-1 szelet húst, és elosztjuk mellette a sült paradicsomokat. Forrón, néhány kakukkfűággal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.