A csirkecombokat besózzuk, és megszórjuk ízlés szerint őrölt borssal, majd egy kicsit állni hagyjuk.
A sütőtököt és a krumplit megpucoljuk, és ízlés szerint felkockázzuk, majd megszórjuk sóval és őrölt borssal.
Egy tepsibe egymás mellé tesszük a befűszerezett csirkecombokat, majd körétesszük a felkockázott sütőtököt és krumplit. Körészórjuk a fokhagymagerezdeket (nem kell megpucolni), rétesszük ízlés szerint a kakukkfűágat és a babérlevelet, (megszórhatjuk szárított kakukkfűvel is), majd aláöntjük a bort (bor helyett önthetünk alá 1,5 dl víz és fél citrom levének a keverékét).
A vajat felolvasztjuk, majd lekenjük vele a csirkecombokat. A maradék olvasztott vajat rácsorgatjuk a zöldségekre.
Lefedjük egy fóliával, előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten kb. 45 percigpároljuk. Ezutánlevesszük a fóliát, majdvisszahelyezzük a sütőbe, és szép pirosrasütjük.
Tálaláskor a ropogósra sült csirkecombokat a párolt zöldségekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.