A lisztet összedolgozzuk a búzadarával, az olívaolajjal, a 2 egész tojással, 1 tojássárgájával és 1 csipet sóval. 4 részre vágjuk, és cipókat formázunk belőle. A cipókat egyenként átgyúrjuk. Beolajozzuk a tetejüket, és legalább 1 órára a hűtőe tesszük.
A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk. 2 ek forró olajban elősütjük őket. Felöntjük a vízzel, beletesszük a vegyes leszöldséget, és az egészet puhára főzzük, majd letépkedjük a húst a csontokról. A szaftot félretesszük.
A cipókat vékony lapokká nyújtjuk. 2 lapra kis halmokat készítünk a csirkehúsból. A tölteléktől néhány cm-re körbekenjük a széleket vízzel. A tésztalapokra terítjük a két félretett lapot, a töltelékhalmok körül óvatosan kinyomjuk a levegőt, majd körbevágjuk a derelyéket. 1-2 ek búzadarát szórunk a tányérra, és rajta pihentetjük a töltött tésztát.
A csirke párolólevét felforraljuk a tejjel. Az étkezési keményítővel sűrűsítjük, és 2 ek citromlével ízesítjük. A felaprított petrezselyemzöldet megfuttatjuk a vajon, és a mártásba keverjük. A raviolit gyöngyözve forró, sós vízben kifőzzük. Ha feljöttek a felszínre, leszűrjük, és a mártásba tesszük. Felkockázzuk a kaliforniai paprikát, megfuttatjuk 2 ek olajon, és a tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.